Losse behandelingen


molletje

Het is ook mogelijk om een “losse” behandeling te boeken.
U kunt bij mij terecht voor een Pulsing behandeling en ook voor de klankschaalmassage.


Holistic Pulsing

Holistic Pulsing is geen massage, het is een techniek waarbij het lichaam zachtjes wordt gewiegd en gestrekt in een bepaald ritme. Dit nodigt het lichaam uit om spanningen los te laten op diepere niveaus en meerdere lagen van ons energetisch lichaam.
Holistic Pulsing maakt de weg vrij om het zelfgenezend vermogen van het lichaam weer aan te sturen.

Ons lichaam bestaat uit ca. 70% water. Het is belangrijk dat dit kan stromen. Door opgebouwde spanningen kunnen blokkades ontstaan in deze stroming, vergelijkbaar met een stapel stenen in een rivier.

Holistic Pulsing herstelt deze blokkades waardoor het water beter kan stromen, organen beter functioneren en klachten vrij zijn om te mogen verdwijnen.
Zelfs de lichaamsritmes van het hart, ademhaling, lymfestelsel, spijsvertering en de spieren worden positief beïnvloed door Holistic Pulsing.


De behandeling

Tijdens een Holistic Pulsing behandeling lig je gekleed op de massagetafel. Het wordt als een aparte behandeling van ongeveer een uur gegeven, maar kan ook goed geïntegreerd worden in iedere therapievorm, als aanvulling.


Duur behandeling

Deze behandeling duurt een uur..


Klankschaalbehandeling

Een klankschaal behandeling is er met name op gericht om opgehoopte spanningen (emoties) uit het lichaam te trillen, waardoor het lichaam zich weer volledig kan ontspannen.

Door de volledige ontspanning wordt deze behandeling ook wel klankschaal meditatie genoemd.

Tijdens een klankschaal behandeling hoef je je niet te ontkleden. Deze vorm van 'massage' wordt over de kleding heen gegeven. Je voelt de trillingen van de klankschaal door je hele lichaam gaan.
De klankschalen kunnen rondom of zelfs bovenop je worden geplaatst waarna ze met de klopper worden aangeslagen.


Een klankschaal behandeling werkt op alle niveaus:

Lichamelijk
Emotioneel
Mentaal


Duur behandeling

Deze behandeling duurt een uur.